مقاله ها

طرز تهیه پنیر در منزل

 دستورالعمل استفاده

 

1- شیر را تا دمای مناسب برای افزودن مایه پنیر ( 35 تا 36 درجه سانتیگراد) حرارت داده و استارتر را به آن بیفزایید.

2- یک گرم مایه پنیر میتو ( با قدرت یک گرم برای یکصد لیتر شیر ) را درون 300 میلی لیتر آب تمیز و خنک حل کنید. محلول بدست آمده برای صد لیتر شیر کفایت می کند.

هنگامی که مایه پنیر کاملأ در آب حل گردید، محلول را به شیر افزوده و آنرا به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کاملأ در شیر مخلوط شود پس از انجام این کار شیر ظرف مدت 45 دقیقه دلمه شده و آماده صاف کردن می باشد.

  

  آدرس: تهران، خیابان فلسطین، پایینتر از میدان فلسطین، شماره 351، طبقه همکف

   تلفن: 66463676-021، 66412418-021، 66412507-021

   فکس: 66466536-021    ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

 

 

 

طراحی وب سایت توسط : کمک وب | کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت آسیا پانیذ می باشد ، کپی رایت ۲۰۱۲