مقدمه

مایه‌پنیــر میتــو ژاپــن یک آنزیم انعقادی شیر بوده و از جمله فرآورده‌های بی‌نظیر برای تولید پنیر به شمار می‌آید. مایه‌پنیر میتــو که از طریق تخمیــر کشت خالص میکروبی بر روی کپک (pure culture fermentation) حاصل می‌شود در تولید انواع پنیرهای عمده مورد آزمایش قرار می‌گرفته و کارآیی فوق‌العاده‌ آن به اثبات رسیده است. از زمان معرفی میتو در مارس 1969، استفاده از آن به طور مداوم و چشمگیر افزایش یافته و امروزه در سراسر جهان برای تولید انواع پنیرها بصورت گسترده بکار می‌رود. همچنین، مقادیر قابل‌توجهی از آن در تولید پنیر و به صورت جایگزین مناسب برای مایه پنیرهای حیوانی که قبلاً متداول بود مورد استفاده قرار گرفته و به عنوان یک ماده دلمه‌کننده بی‌مانند به گسترش سهم خود در سطح بازار جهانی مصرف ادامه داده است. مایه‌پنیر میتو استانداردهای جدید صرفه‌جویی، کیفیت و عملکرد را ارائه داده و صنعت پنیرسازی را در سراسر دنیا با یک جایگزین مطمئن و باصرفه در مقابل مایه‌پنیرهای حیوانی پشتیبانی می‌کند.

blank

مشخصات

مایه‌پنیر میتو به صورت گرانول در دسترس می‌باشد. مایه‌پنیر میتو منحصراً منشأ نباتی دارد و در هیچ یک از مراحل فرآیند تولید از ماده‌ای که دارای منشأ حیوانی به هر شکلی که باشد استفاده نمی‌شود.

سلامت و ایمنی

مایه‌پنیر میتو بوسیله سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (U. S. FDA) به عنوان یک افزودنی غذایی در مارس 1969 مورد تأیید قرار گرفته است و با کد 215173150 در Federal Regulations به ثبت رسیده است. ضمناً مایه‌پنیر میتو به تأیید سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی رسیده و نام شرکت میتو (Meito Sangyco Co., Ltd) و نام مایه‌پنیر قارچی میتو(Microbial Meito Rennet) از نظر منبع و محصول در سازمان غذا و داروی ایران ثبت شده و دارای گواهی GMP می‌باشد.

نحوه تولید

مایه‌پنیر میتو یک آنزیم منعقدکننده شیر است که از مراحل تخمیر کاملاً طبیعی Rhizomucor بویژه Rhizomucor Pusillium Lindt و Mehel Cooney et Emerson Rhizomucor به دست می‌آید. به دنبال مراحل تخمیر یک مرحله بازیافت شامل خالص‌سازی، تغلیظ و صاف کردن انجام می‌پذیرد. سپس مایه‌پنیر حاصله که به صورت مایع غلیظ می‌باشد خشک و به صورت گرانول در می‌آید.

استاندارهای کیفیت

مایه‌پنیر میتو طی فرآیندهای کاملاً کنترل شده تولید گردیده و کیفیت آن بسیار پایدار است. به عبارت دیگر، مایه‌پنیر میتو حائز دقیق‌ترین استانداردهای قدرت و خلوص می‌باشد و با ویژگی‌هایی که برای آنزیم‌های خوراکی از طرف JECFA (Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives) و همچنین FCC (Food Chemical Codex) توصیه می‌شود، مطابقت دارد.

عمر مفید

عمر مفید مایه‌پنیر میتو بسیار بالاست و ثابت ماندن خواص آن در دوره نگهداری بیشتر از مایه‌پنیرهای حیوانی می‌باشد. با این حال میتو را باید همواره در محیط‌های خشک و خنک نگهداری کرد. ظروف محتوی میتو را باید طوری بسته نگهداشت که حتی‌الامکان هوا درون آن نفوذ نکند. در معرض نور آفتاب و با هوا قرار گرفتن، از قدرت منعقدکننده شیر می‌کاهد. در صورتیکه شرایط نگهداری رعایت گردد حتی در ذخیره‌سازی‌های به مراتب بالاتر از 3 سال نیز از قدرت انعقادی میتو کاسته نمی‌شود.

blank

مایه‌پنیر قارچی میتو ال پی Microbial Meito Rennet / LP (Low Protease) میتو

  • محصول جدید کمپانـــی میتـو
  • نسل جدید آنزیم‌های منعقدکننده شیر با امتیازات ویژه (منعقدکننده قارچی با پروتئاز کم)
  • منعقدکننده قــــــارچــی با پروتئاز کم
  • دارای گواهی استاندارد FSSC 22000 شامل ISO/ TS 22002-1: 2009 و ISO/ 22000: 2005 و سایر استانداردهای FSSC 22000
    مورد تأیید سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) | پروانه بهداشتی ورود به شماره 6088257376108036 صادره از سازمان غذا و دارو

مشخصات برجسته LP

  • محصول جدید میتو LP (Low Protease) میتو
  • نسل جدید آنزیم‌های منعقدکننده با امتیازات ویژه
  • بسته‌بندی‌های طلایی 250 گرمی
  • افزایش میزان بازدهی و راندمان تولید پنیر
  • جایگزین مطمئن و عالی برای AR و FPC
  • طعم پنیر بسیار مطبوع و فاقد تلخی
  • لخته‌های یکنواخت و همگون، برش‌ها و قالب پنیرهای یکسان و منظم
  • پنیر تولیدشده با کیفیت بالا
  • دارای گواهی مواد غذایی حلال
  • فرآورده غیر تراریخته (NON GMO) میتو
  • با قدرت انعقاد بیش از 4000IMCU (یک گرم برای 100 لیتر شیر)
  • لخته‌های یکنواخت و همگون، برش‌ها و قالب پنیرهای یکسان و منظم
  • فاقد هر گونه منشأ حیوانی و مناسب برای مصرف‌کننده‌های گیاهخوار
  • جایــگزینــی مطمئـــن و عـــالی بــرای:
    • AR (Animal- derived Rennet) میتو
    • FPC (Fermentation Produced Chymosin) میتو

دانلود کاتالوگ‌ها

به اشتراک بگذارید